Søndag Summarum: Kamelen skyter gullfugler, alle sanger handler om deg, og Joachim Lund mener at USA er overlegne

Den greske filosofen Heraklit fra Efesos sa at «alt flyter». Og så la han til at man bare kunne glemme å dyppe tåa i den samme elva to ganger. Så også med norsk offentlighet. For den er som en elv, offentligheten. I det store og det hele er den lik hele tiden, men ser man nøyere etter (anbefales ikke), ser man at alle komponentene som utgjør offentligheten gradvis blir skiftet ut. Nå har det gått en uke siden forrige gang Søndag Summarum-redaksjonen dyppet de skitne tærne sine ned i offentlighets-elva. Og stor var skuffelsen da de kom like skitne opp. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X