Søndag Summarum: Kamelen skyter gullfugler, alle sanger handler om deg, og Joachim Lund mener at USA er overlegne

Den greske filosofen Heraklit fra Efesos sa at «alt flyter». Og så la han til at man bare kunne glemme å dyppe tåa i den samme elva to ganger. Så også med norsk offentlighet. For den er som en elv, offentligheten. I det store og det hele er den lik hele tiden, men ser man nøyere etter (anbefales ikke), ser man at alle komponentene som utgjør offentligheten gradvis blir skiftet ut. Nå har det gått en uke siden forrige gang Søndag Summarum-redaksjonen dyppet de skitne tærne sine ned i offentlighets-elva. Og stor var skuffelsen da de kom like skitne opp. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.