Smil & Gift møter Siv Jensen

Fra arkivet: Smil & Gift møtte Siv Jensen i 2000, da hun var Stortingsrepresentant. [6] Gratulerer! I følge meningsmålingene er dere Norges mest populære parti for tida. Hvorfor? – Jeg tror misnøyen med AP er en sterk faktor, og så håper jeg det er en liten faktor i at folk syns vår politikk er bra. [1] Det er ikke fordi folk flest er egoistiske idioter som driter i hvordan det går med verden rundt dem så lenge de får billig sprit og bensin, da? – Nei, det tror jeg ikke. Jeg skal være sistemann til å beskylde det norske folk […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X