Smil & Gift møter Knut Arild Hareide

Dette intervjuet ble først publisert i aprilnummeret av NATT&DAG i 2005.  Hei, din balle. Hvem blir Norges neste miljøvernminister? – Oj oj oj. Hmmm. Jeg tipper det blir en dame ... det er på tide med en dame igjen, men det er jo nesten ingen av de Ap-damene som er særlig engasjert i miljøspørsmål. Jeg tar Anniken. Huitfeldt. Men det blir lenge til. Hun kommer nok til å bli lenge i politikken, hun der. Hva er liksom greia di? Hvilke saker er du opptatt av og sånn? – Klima og miljøgifter! Hvis denne utviklingen fortsetter, kan du dra til Nordpolen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X