Quiz: Bryr du deg for mye om barn til å være med i Frp?

De siste dagene har sentrale medlemmer i Frp, inkludert Siv Jensen, rast etter at regjeringen besluttet å hente hjem en såkalt IS-kvinne og hennes to barn. Avgjørelsen om å hente hele familien hjem ble tatt da det ene barnet på fem år trengte umiddelbar legehjelp, og i verste fall kunne dø om hjelpen ikke ble gitt. Det ble først forsøkt å hente bare det syke barnet, men da moren insisterte på å bli med til Norge, ble det avgjort at alle skulle hentes fra Syria. De fleste andre norske partier, inkludert resten av regjeringen og opposisjonen, har sagt de er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X