Quiz: Bryr du deg for mye om barn til å være med i Frp?

Det er bare ett parti igjen for de som ikke er så opptatt av hvordan norske barn i utlandet har det. Er det et parti for deg?

b
a

De siste dagene har sentrale medlemmer i Frp, inkludert Siv Jensen, rast etter at regjeringen besluttet å hente hjem en såkalt IS-kvinne og hennes to barn. Avgjørelsen om å hente hele familien hjem ble tatt da det ene barnet på fem år trengte umiddelbar legehjelp, og i verste fall kunne dø om hjelpen ikke ble gitt.

Det ble først forsøkt å hente bare det syke barnet, men da moren insisterte på å bli med til Norge, ble det avgjort at alle skulle hentes fra Syria.

De fleste andre norske partier, inkludert resten av regjeringen og opposisjonen, har sagt de er enige i avgjørelsen. Det betyr at det bare er ett stort parti igjen for deg som ikke bryr deg like mye om barn som alle andre gjør. Det er Frp.

Lurer du på om det er et parti for deg? Ta quizzen her! 

[viralQuiz id=43]