Det nye fylket Vestland har laget låt, og folk HATER den

«VI ER MOTHERFUCKING VESTLAND!!» Da Nord- og Sør-Trøndelag ble til bare vanlig-Trøndelag 1. januar 2018, ble det feiret med en musikkvideo. Som seg hør og bør når Norges tredje viktigste forvaltningsnivå gjennomgår endringer gikk musikkvideoen også viralt. Låta «Trønder» satte hjerter i brann og nordmenn lot hår reise seg de underligste plasser mens de stemte i: for æ e trøndeeeeeeer!  To år senere har Hordaland og Sogn og Fjordane slått seg sammen til fylket Vestland. Men denne sammenslåingen har ikke gått like knirkefritt som den i midten av Norge. Og det verste av alt? Den offisielle Vestland-musikkvideoen har ikke gått […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.