Her kan du stemme på ALLE de nominerte til Osloprisen 2019

2019. I starten av året var tanken om at det noensinne skulle ta slutt så fjern, så fjern. Men nå er året over. Og for et år det har vært! Vi har gått på konserter, teater, sett film, hørt podcast, klubbet, spist, drukket og vært vitne til både bra og dårlige meningsytringer. Om det bare hadde vært en måte å feire alt dette på, med en prisutdeling og en fest, for eksempel ... ;-) Osloprisen 2019 skjer på Ingensteds i Oslo, 31. januar. Selve utdelingen er kun for inviterte, men klokka 23 åpner vi for etterfest, der alle er invitert. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X