Vi binget alle Joe & The Juice-videoene for å komme til bunns i deres kjerneverdier

Svingende lamper, blendere i lufta og brølende, svette gutter i bar overkropp. Å se gjennom alle videoene Joe & The Juice har liggende ute på Youtube har definitivt en hypnotisk effekt. 2010-tallet var Joe & The Juices tiår, kafeen der gutta som peaket i russetiden står og sjarmerer deg til å kjøpe noe å spise ved siden av juicen. Konseptet er like genialt som det er kjønnsdiskriminerende. Juice-kulten hadde i perioden 2015-2018 en episk innholdsproduksjon på Youtube. Åpningsfester, «castinger», showcases og rørende portrettintervjuer av juicerne skapte det kanskje litt for insisterende budskapet om at denne juicesjappa er mye mer enn bare […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X