Vi binget alle Joe & The Juice-videoene for å komme til bunns i deres kjerneverdier

Svingende lamper, blendere i lufta og brølende, svette gutter i bar overkropp. Å se gjennom alle videoene Joe & The Juice har liggende ute på Youtube har definitivt en hypnotisk effekt. 2010-tallet var Joe & The Juices tiår, kafeen der gutta som peaket i russetiden står og sjarmerer deg til å kjøpe noe å spise ved siden av juicen. Konseptet er like genialt som det er kjønnsdiskriminerende. Juice-kulten hadde i perioden 2015-2018 en episk innholdsproduksjon på Youtube. Åpningsfester, «castinger», showcases og rørende portrettintervjuer av juicerne skapte det kanskje litt for insisterende budskapet om at denne juicesjappa er mye mer enn bare […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.