Folk på gata: DETTE er Årets Verste Stemme

31. januar går Osloprisen for 2019 av stabelen på Ingensteds i Oslo. Prisutdelingen er for spesielt inviterte, men etterfesten fra kl. 23 er åpen for alle. Mer info kommer! En av prisene det knytter seg stor spenning til er den tradisjonsrike kåringen av Årets Verste Stemme. Våre nominerte er Kjell Ingolf Ropstad (Krf), Innovasjon Norge og Equinor. Les alle begrunnelsene her. Men hvem synes folk på gata var den absolutt mest ubrukelige aktøren i norsk offentlighet i løpet av fjoråret? Én helt spesiell person stakk seg ut, men hun er ikke nominert: Enig eller uenig? Her kan du avgi din stemme: […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X