Frank (75) & Maury (92) rapper, røyker og flexer i baris

Peak ungdomskultur? Det må vel være når gamle folk begynner med den ungdomskulturen. Beklageligvis for fans av verdens største musikksjanger, hiphop, er det akkurat det som er i ferd med å skje. For noen dager siden dukket det opp en iøynefallende thumbnail på Youtube-kanalen WORLDSTARHIPHOP. To karer i baris, med penger i hendene og innbitte ansiktsuttrykk. Og de er GAMLE! Å nei! Med tanke på at humor-rap er det verste som finnes, lovet det ikke godt. LES OGSÅ: Søndag Summarum: WW3, karakterdrap, girl in red og Fukushima er en «hub» Finn én feil! Men låta er egentlig ganske OK.  https://youtu.be/fxMNBYyfyk0 […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.