Frank (75) & Maury (92) rapper, røyker og flexer i baris

Peak ungdomskultur? Det må vel være når gamle folk begynner med den ungdomskulturen. Beklageligvis for fans av verdens største musikksjanger, hiphop, er det akkurat det som er i ferd med å skje. For noen dager siden dukket det opp en iøynefallende thumbnail på Youtube-kanalen WORLDSTARHIPHOP. To karer i baris, med penger i hendene og innbitte ansiktsuttrykk. Og de er GAMLE! Å nei! Med tanke på at humor-rap er det verste som finnes, lovet det ikke godt. LES OGSÅ: Søndag Summarum: WW3, karakterdrap, girl in red og Fukushima er en «hub» Finn én feil! Men låta er egentlig ganske OK.  https://youtu.be/fxMNBYyfyk0 […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X