Dette er best i verden, dette er BEST AKKURAT NÅ

Det er noe rart med 2020. DET ER JANUAR, men vinteren kom aldri til Oslo. Kulden krøp aldri oppover vinduene i NATT&DAG-skyskraperen. Kong Vinter holder de ekle fingrene sine vekk fra undertøyet vårt. Vi husker ikke engang hvor ullsokkene våre er. Heldigvis lar ikke norske og utenlandske artister slike vær- og klimamessige besynderligheter påvirke hvorvidt de gir ut ny musikk. Det er fredag og strømmetjenestene bugner. Ahhhhhh! Følg lista på Spotify: LES OGSÅ: VIDEO: Vi dro på jusstudentenes bli-kjent-fest og fikk ingen nye venner Her er den beste, nye musikken! 070 Shake – Microdosing JADDA! Kanye-protegé 070 Shake har endelig […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.