Dette er best i verden, dette er BEST AKKURAT NÅ

Det er noe rart med 2020. DET ER JANUAR, men vinteren kom aldri til Oslo. Kulden krøp aldri oppover vinduene i NATT&DAG-skyskraperen. Kong Vinter holder de ekle fingrene sine vekk fra undertøyet vårt. Vi husker ikke engang hvor ullsokkene våre er. Heldigvis lar ikke norske og utenlandske artister slike vær- og klimamessige besynderligheter påvirke hvorvidt de gir ut ny musikk. Det er fredag og strømmetjenestene bugner. Ahhhhhh! Følg lista på Spotify: LES OGSÅ: VIDEO: Vi dro på jusstudentenes bli-kjent-fest og fikk ingen nye venner Her er den beste, nye musikken! 070 Shake - Microdosing JADDA! Kanye-protegé 070 Shake har endelig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X