7 julegaver du kan kjøpe for å fortelle familien din at du er deprimert

Ah jul, folk samles og har det vanskelig. Det er gavepress, matpress og til dels alvorlig annengradsforbrenning fra krumkakejern. Et helvete fra A til Z (julen har blitt så GJENNOMKOMMERSIALISERT av amerikanske selskap at vi ikke lenger kan bruke norske bokstaver). Forskning viser at det trolig er  en lavere forekomst av psykisk sykdom rundt juletider, men pokker om statistikk skal ødelegge narrativet vi prøver å få til her, samt narrativet til 15 fremtidige Aftenposten-kronikker! Les også: Hvordan virkelig gjøre jula mer tilgjengelig for muslimer Uansett, hvis når du sliter i jula har vi full forståelse for at det kan være […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.