7 julegaver du kan kjøpe for å fortelle familien din at du er deprimert

Ah jul, folk samles og har det vanskelig. Det er gavepress, matpress og til dels alvorlig annengradsforbrenning fra krumkakejern. Et helvete fra A til Z (julen har blitt så GJENNOMKOMMERSIALISERT av amerikanske selskap at vi ikke lenger kan bruke norske bokstaver). Forskning viser at det trolig er  en lavere forekomst av psykisk sykdom rundt juletider, men pokker om statistikk skal ødelegge narrativet vi prøver å få til her, samt narrativet til 15 fremtidige Aftenposten-kronikker! Les også: Hvordan virkelig gjøre jula mer tilgjengelig for muslimer Uansett, hvis når du sliter i jula har vi full forståelse for at det kan være […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X