Søndag Summarum: Stordalen får dame på Granca ned i knestående og Lando fra Star Wars var ikke gender fluid likevel

Sag mir wo die Blumen sind. Det sang tyske Marlene Dietrich en gang for lenge siden, og fulgte opp med spørsmål vedrørende tilholdsstedet til jentene, mennene, soldatene og gravstedene. Jenter, menn, soldater og gravsteder kan oss bekjent være nær sagt hvor som helst, men blomstene – blomstene! – de vet vi hvor er. De er i norsk offentlighet. Ukas (haha) Skjermpdump: Instagram Ukas Stordalen Hvordan ble Petter Stordalen til Petter Stordalen? Det er slike evige, for vitenskapen ubegripelige, mysterium som ligger til grunn for verdensreligionene. Apropos verdensreligioner: nordmenn valfarter fortsatt til Kanariøyene. Petter Stordalen kjøpte nylig opp den svenske reiseselskapet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.