Søndag Summarum: Stordalen får dame på Granca ned i knestående og Lando fra Star Wars var ikke gender fluid likevel

Sag mir wo die Blumen sind. Det sang tyske Marlene Dietrich en gang for lenge siden, og fulgte opp med spørsmål vedrørende tilholdsstedet til jentene, mennene, soldatene og gravstedene. Jenter, menn, soldater og gravsteder kan oss bekjent være nær sagt hvor som helst, men blomstene – blomstene! – de vet vi hvor er. De er i norsk offentlighet. Ukas (haha) Skjermpdump: Instagram Ukas Stordalen Hvordan ble Petter Stordalen til Petter Stordalen? Det er slike evige, for vitenskapen ubegripelige, mysterium som ligger til grunn for verdensreligionene. Apropos verdensreligioner: nordmenn valfarter fortsatt til Kanariøyene. Petter Stordalen kjøpte nylig opp den svenske reiseselskapet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X