Søndag Summarum: Norges Baby Yoda, Da Vincis kunst, Harms nekrolog og slangefobi

Norsk offentlighet er som olja i Nordsjøen. Vi burde slutte å ha noe med den å gjøre, men vi bare ... klarer ... ikke! Noe som er ironisk fordi det vi skal leve av etter olja som kjent er skråblikk, metadebatt og FB-sponsede innlegg. Så her er de altså, de riktigste og viktigste sakene: Ukas høykultur Gimle kino forsøker å spise seg inn i tenkekino-markedet og satser på FB-sponsede innlegg. Men du kan ikke kjøpe deg kulturell kapital, vøtt. Skjermdump: Facebook/NFKino «Leonardo da Vinci er hyllet som en av verdens favoritt kunstnere.» Hahaha Det e'kke kunstfilm bare fordi det handler om […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X