Søndag Summarum: Norges Baby Yoda, Da Vincis kunst, Harms nekrolog og slangefobi

Norsk offentlighet er som olja i Nordsjøen. Vi burde slutte å ha noe med den å gjøre, men vi bare ... klarer ... ikke! Noe som er ironisk fordi det vi skal leve av etter olja som kjent er skråblikk, metadebatt og FB-sponsede innlegg. Så her er de altså, de riktigste og viktigste sakene: Ukas høykultur Gimle kino forsøker å spise seg inn i tenkekino-markedet og satser på FB-sponsede innlegg. Men du kan ikke kjøpe deg kulturell kapital, vøtt. Skjermdump: Facebook/NFKino «Leonardo da Vinci er hyllet som en av verdens favoritt kunstnere.» Hahaha Det e'kke kunstfilm bare fordi det handler om […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.