Osloprisen 2019: Her er de nominerte til Årets Beste TV

Osloprisen for Årets TV går til den TV- eller nett-serien (det blir stadig mer populært å se serier på «nett» nå!) som har gitt oss i redaksjonen en god seeropplevelse i år. Det gjelder alle årets tre nominerte, som er valgt ut av NATT&DAGs redaksjon. De er alle vinnere! Men bare én av dem kan vinne, og det bestemmer du. Her er de nominerte. Første date (TV Norge/Dplay) ÅH, MENNESKER! Åh, PR-kåte og vanlig kåte vesener! Åh, sårbare skjebner som vandrer rundt på jorda med kjærlighetsliv, libido og fravær av skam! Vi elsker dere! Hvorfor? Fordi dere melder dere på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X