Osloprisen 2019: Her er de nominerte til Årets Beste Podkast

Prisen for Årets Beste Podkast gis til den beste, norske podkasten som ifølge NATT&DAGs redaksjon har utmerket seg spesielt i den pratesjuke delen av bransjen som driver med lyd. Det gjelder alle årets tre nominerte. De er alle vinnere!  Nå er det din tur til å ta et valg. Hvilken synes du er årets beste podkast? Berrum & Beyer snakker om greier Lars Berrum og Martin Beyer Olsen / Rubicon Siden 2006 har cirka 32. 000 gutte- og jentegjenger prøvd å bli Den Nye Radioresepsjonen. Middelet har vært «lettbent» prat, glimt i øyet, internlingo med tur-retur-billett til over alle støvleskaft […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X