Osloprisen 2019: Her er de nominerte til Årets Beste Musikk

Prisen for årets beste musikk gis til årets beste, norske musikkutgivelser. Ifølge NATT&DAGs redaksjon har de nominerte utmerket seg spesielt i årets musikalske flora. De er alle vinnere! Det er bare én som kan vinne. og det bestemmer du ved å stemme på din favoritt nederst i saken. De nominerte til årets beste musikk er: Dutty Dior - PARA / NORMAL  ALLEREDE I LØPET av 2018 bygde Dutty Dior opp en beskjeden liten hype med låter som «Plis», Isah-samarbeidet «Fantasi» og Future-pastisjen «MA$A» med Unge Ferrari og ProllyNah. Men det var ikke før 1. februar 2019 at det eksploderte. Utgivelsen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X