NATT&DAG spør: Dutty Dior

For et år det har vært for rapperen Dutty Dior. Ikke bare har han fått Årets Sommerhit (™) med «Hallo» sammen med Isah, han har også endelig funnet ut hva som er den kuleste skytelyden. Se video: LES OGSÅ: Laaangt intervju med Dutty Dior 

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X