Kvinner som banker kvinner

Trangen til å fortelle om oss selv ligger dypt grunnfestet i menneskets natur. Det betyr ikke at man nødvendigvis bør fortelle om seg selv, og langt sjeldnere at det bør gjøres i bokform. Likevel er selvbiografiene til A-, B- og X-kjendiser ... overalt. Vi sier som vi alltid gjør: det skjedde, det burde ikke skjedd. Innimellom dukker det selvsagt opp noe som får oss til å glemme alt dette, historier som i aller høyeste grad bør finnes mellom to permer. Machados memoarer et fint eksempel. Carmen Maria Machado er en 33 år gammel forfatter. In the Dream House er hennes […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X