Osloprisen 2019: Her er de nominerte til Årets Beste Spisested

Osloprisen for Årets Beste Spisested gis til en restaurant som ifølge NATT&DAGs redaksjon har hevet Oslos mattilbud det siste året. Det gjelder alle årets tre nominerte, som er valgt ut av NATT&DAGs redaksjon. De er alle vinnere! Stem på din favoritt nederst i saken. De nominerte er: Szechuan Chengdu Restaurant Trondheimsveien 64 ÅJA, SÅ DU liker ikke kinesisk …? Nei, vi skjønner jo det. For de fleste kinesiske restauranter har fått det for seg at vi i dette potittlandet foretrekker våre retter slik vi foretrekker vår livsførsel generelt: vi vil ikke utfordres på noe. Og det stemmer kanskje sånn halvveis […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X