Osloprisen 2019: Her er de nominerte til Årets Beste Spisested

Osloprisen for Årets Beste Spisested gis til en restaurant som ifølge NATT&DAGs redaksjon har hevet Oslos mattilbud det siste året. Det gjelder alle årets tre nominerte, som er valgt ut av NATT&DAGs redaksjon. De er alle vinnere! Stem på din favoritt nederst i saken. De nominerte er: Szechuan Chengdu Restaurant Trondheimsveien 64 ÅJA, SÅ DU liker ikke kinesisk …? Nei, vi skjønner jo det. For de fleste kinesiske restauranter har fått det for seg at vi i dette potittlandet foretrekker våre retter slik vi foretrekker vår livsførsel generelt: vi vil ikke utfordres på noe. Og det stemmer kanskje sånn halvveis […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.