Osloprisen 2019: Her er de nominerte til Årets Beste Klubbkonsept

Prisen for Årets Beste Klubbkonsept går til en klubb som med engasjement og innsats utover det vanlige, gjør byen og utelivet bedre. Det gjelder alle årets nominerte, som er valgt ut av NATT&DAGs redaksjon. De er alle vinnere! Du kan lese mer om de nominerte i alle kategorier i desemberutgaven av NATT&DAG, som er ute nå. De nominerte til Årets Beste Klubbkonsept er: Klubb Verdensstjerne  DET SPILLES FOR LITE hiphop på byen i Norge, og det som spilles er ofte for dårlig. Enten fremstår hiphop-set uinspirerte eller for inspirerte – da ofte på kunstskole-måten, med heftige visuals og litt for aktiv […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X