Osloprisen 2019: Her er de nominerte til Årets Beste Klubbkonsept

Prisen for Årets Beste Klubbkonsept går til en klubb som med engasjement og innsats utover det vanlige, gjør byen og utelivet bedre. Det gjelder alle årets nominerte, som er valgt ut av NATT&DAGs redaksjon. De er alle vinnere! Du kan lese mer om de nominerte i alle kategorier i desemberutgaven av NATT&DAG, som er ute nå. De nominerte til Årets Beste Klubbkonsept er: Klubb Verdensstjerne  DET SPILLES FOR LITE hiphop på byen i Norge, og det som spilles er ofte for dårlig. Enten fremstår hiphop-set uinspirerte eller for inspirerte – da ofte på kunstskole-måten, med heftige visuals og litt for aktiv […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.