Et lite ingenting

DET GÅR an å bli lei av både stemmen og intonasjonen til Emir, det gjør jo det. Når den får motstand av makker Kobe og hjernekløe-induserende Fakethias-beats i Sushi x Kobe går det som regel bra. Når den får fritt spillerom over intetsigende hip-pop-beats blir den derimot vanskeligere å svelge. Les også: Liturgys «HAQQ» er deres mest lyttervennlige album, men også det mest sinnssyke HVIS MAN ikke konsentrerer seg er det nesten vanskelig å legge merke til at man har satt på Det Lille Ingenting. I alle fall før «Midnight Rave» med Arif kjører i gang som spor nummer to. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X