Best Akkurat Nå: NATT&DAG har fått egen julesang!

Hver uke kommer det ny og bra musikk. Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon rundt ti nye låter inn i Best Akkurat Nå-lista på Spotify. Det er sånn det er, til og med nå rett før ferien. Som Snow Boyz ville sagt: God jul. Boom. https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=CIF__qi5QS2aqpU76dq5Mg Ole & Silje Huleboer - Sju Slag https://open.spotify.com/track/59lEcVK6mqiwsevDKWwTUF?si=OQyAPkNkQiqALRw6yXg9Bw Tusen takk! Årets beste julegave kom tidlig i år, NATT&DAG har endelig fått en egen julesang! Og ikke nok med det, vi sitter faktisk også på videomateriale av øyeblikket låta ble unnfanget. I utgangspunktet var det vi som ba dem om å lage låta, men vi lover […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X