Best Akkurat Nå: NATT&DAG har fått egen julesang!

Denne uka er det Ole & Silje Huleboer, Ros, Kingss, Jonas Munk og FAKETHIAS som har sluppet den beste musikken. Blant annet!

b
a

Hver uke kommer det ny og bra musikk. Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon rundt ti nye låter inn i Best Akkurat Nå-lista på Spotify. Det er sånn det er, til og med nå rett før ferien.

Som Snow Boyz ville sagt: God jul. Boom.

Ole & Silje Huleboer – Sju Slag

Tusen takk! Årets beste julegave kom tidlig i år, NATT&DAG har endelig fått en egen julesang! Og ikke nok med det, vi sitter faktisk også på videomateriale av øyeblikket låta ble unnfanget. I utgangspunktet var det vi som ba dem om å lage låta, men vi lover vi ikke har brukt noen midler for å presse dem til å spille den inn og gi den ut. Her er beviset!

FAKETHIAS, Syk Tariq – Gummi

Vi elsker techno, spesielt den typen der det skjer ekstremt mye på én gang. Å høre på Fakethias gir oftere enn ikke en opplevelse av å være tilstede i en feberfantasi. I dette tilfellet får kaoset halvveis ute i låta får besøk av en uhyggelig beskjeden melodi. Det er tøft å være veldig stressa samtidig som du er veldig sliten …!

Les også: 10 på byen i Trondheim: Hva er det verste som skjedde med deg dette tiåret?

Jonas Munk – Resonance

Premium ambient fra rett over Skagerak, og litt lenger (Fyn). Jonas Munk, eller Manual, kommer med nytt soloalbum over nyåret. Lover godt.

Ros – 1 2 3 – Radio Edit

Mmmmmmmm, kontrabass på beaten.

Les også: Her er de 10 mest leste NATT&DAG-sakene fra 2019