Søndag Summarum: Onde equinor-mødre, humorens vilkår, klartenkte lederartikler og privilegier

Husker du forrige uke? Det var et fuckings sirkus. Alt som skulle til var én rasistisk sketsj på et NRK p13-program, og så brøt den offentlige samtalen fullstendig sammen. Da kirkeklokkene ringte for fredagspilsen var det som en gong-gong. Og den ringte akkurat i tide. Vi klarte ikke å diskutere betente temaer denne gangen heller. Nå tar vi helg, og så prøver vi på nytt neste uke. Men Søndag Summarum-redaksjonen glemmer aldri. Her er de viktigste og riktigste sakene fra uka som gikk. LES OGSÅ: Ti ekstremt bra låter fra forrige uke Ukas psykoanalyse (Skjermdump: NRK.no) Vi starter i kjent territorium. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X