Video: bergensrapper Breveglieri tror på aliens

Du har kanskje hørt Breveglieris «Cruiser» eller «La meg elske», men har du hørt hans mening om aliens? Og hvordan lager man god pasta, sånn eeegentlig? https://www.youtube.com/watch?v=9RDShTgTCFQ&feature=youtu.be LES OGSÅ: Møt Musti, Tøyens neste største rapper

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X