Jan Bøhler med ny musikkvideo

Jan Bøhler, mannen Morten Ramm en gang omtalte som «en eneste stor benner», driver beklageligvis med musikk. I 2014 fikk vi låta «Groruddalen» med tilhørende musikkvideo av den forheksende sorten. I 2018 fikk vi låta «Bare glem det», en «anti gangster-rap»-låt som ble lansert med budskapet om at musikksmaken til folk i Groruddalen er en av årsakene til de sosiale problemene der. Det er tydelig at Arbeiderparti-politikeren verken skjønner hva musikk eller kunst er. I forbindelse med «Bare glem det» uttalte han: – Vi trenger et alternativ til gangster-rap som mange unge har på øret. Den blir dessverre mer og mer voldelig og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X