Drego & Beno har en beskjed: Detroit er tilbake

FOR OSS SOM brukte 2000-tallet på to ting, nemlig å vokse opp og å høre på Eminem og D12, føltes Detroit som en hiphopens hjemby i nesten like stor grad som New York og Los Angeles. Så gikk det noen år. Vi innså at Eminem hadde falt av lasset omtrent akkurat da vi begynte å høre på ham og at Detroit egentlig var tidligere techno-hovedstad med bilfabrikk, nå en fraflyttet ubetydelighet. Om det i det hele tatt var noen igjen i Detroit i så drev de i alle fall ikke med rap.  Men i løpet av årene jeg tok innover […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X