Anmeldelse: – Mercury spenner fra okkult og åndelig til vulgært kroppslig

Det gir en sjelden følelse av tilfredsstillelse, en bølge av triumf, når en utenlandsk person med en viss innflytelse og/eller suksess innenfor sitt virke, tar seg bryet med å i det hele tatt nevne Norge, vårt lille land.  FOR LITT SIDEN scrollet jeg meg gjennom twitter-feeden til forfatter, poet og astrolog Ariana Reines. I mylderet av utsiktsbilder, solnedgangsbilder, gatebilder og dyrebilder – alle i utilgivelig dårlig oppløsning for øvrig – dukket det plutselig opp et bilde av norsk skogsbacon, «tykke og saftige skiver». Zaftig, bemerker Reines i bildeteksten.  Les også: Hvor vanskelig er det egentlig å lese Infinite Jest? Hjertet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.