Anmeldelse: – Mercury spenner fra okkult og åndelig til vulgært kroppslig

Det gir en sjelden følelse av tilfredsstillelse, en bølge av triumf, når en utenlandsk person med en viss innflytelse og/eller suksess innenfor sitt virke, tar seg bryet med å i det hele tatt nevne Norge, vårt lille land.  FOR LITT SIDEN scrollet jeg meg gjennom twitter-feeden til forfatter, poet og astrolog Ariana Reines. I mylderet av utsiktsbilder, solnedgangsbilder, gatebilder og dyrebilder – alle i utilgivelig dårlig oppløsning for øvrig – dukket det plutselig opp et bilde av norsk skogsbacon, «tykke og saftige skiver». Zaftig, bemerker Reines i bildeteksten.  Les også: Hvor vanskelig er det egentlig å lese Infinite Jest? Hjertet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X