Vinn listeplasser til Andy Stott og Carmen Villain på The Villa!

Plei høstdepresjonen med mørk ambient og techno på fredag.

b
a

Du kan aldri bli for deprimert til å klubbe, bare deprimert av å klubbe til feil musikk, sies det, og vi håper det er sant. For på fredag tar noen av de viktigste elektroniske musikerne her til lands i mot en like viktig engelskmann, for å fylle en høst-lineup av den mørke typen.

Andy Stott er for mange et kjent navn. Engelskmannen har forandret seg musikalsk opp gjennom årene (helt sikkert personlig også), fra oppkuttet, found footage-aktig til mer organisk utover 2010-tallet. Han har over lang tid markert seg som en stødig aktør i det glidende skillet mellom ambient, dub techno og deconstructed club. Eterisk, industrielt, marerittaktig og mystisk. Sjelden vare for nisseberget!

Carmen Villain slapp i fjor sitt tredje album – en stilistisk helomvending. Both Lines Will Be Blue er et ambientverk med tydelige nikk til old school new age, der de glissne Casio-synthpadene er erstattet med mystiske, minimale tehnobeats. Gamle Sassy 009-medlem Johanna Scheie Orellana på fløyte, og ellers Carmen på alt annet. Nye veier for den ellers gitarbaserte singer songwriteren, altså, og vi er glade for å være med på turen. Denne kvelden spiller hun et DJ-set.

Les intervjuet vi gjorde med henne i forbindelse med albumslippet HER!

I tillegg spiller Marius Bø fra Uteklubb og Jokke fra The Void, begge kjente fjes for den jevnlig frekventerende Oslo-raver, samt PAN-AL, Thorgerdur Johanna og Kolstad KiLLERS.

Vi deler ut fire (4) listeplasser. Kommenter den verste emojien du vet om i kommentarfeltet på Facebook for å være med i trekningen!

Les også: Premiere: PAN-AL singeldebuterer med en av årets fineste låter