Vinn listeplasser til Andy Stott og Carmen Villain på The Villa!

Du kan aldri bli for deprimert til å klubbe, bare deprimert av å klubbe til feil musikk, sies det, og vi håper det er sant. For på fredag tar noen av de viktigste elektroniske musikerne her til lands i mot en like viktig engelskmann, for å fylle en høst-lineup av den mørke typen. Andy Stott er for mange et kjent navn. Engelskmannen har forandret seg musikalsk opp gjennom årene (helt sikkert personlig også), fra oppkuttet, found footage-aktig til mer organisk utover 2010-tallet. Han har over lang tid markert seg som en stødig aktør i det glidende skillet mellom ambient, dub […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X