Her stedene man bør lete etter Anne-Elisabeth Hagen

I dag er det ett år siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem i Lørenskog – et hjem hun deler med Tom Hagen, en av landets rikeste menn. De angivelige gjerningspersonene opprettet først kontakt gjennom en svært kronglete kommunikasjonsplattform, og krevde deretter en betaling i en enda mer kronglete betalingsform. Ifølge VG betalte familien (ved Tom Hagen) over ti millioner kroner for å få et livstegn, men der stopper også all kommunikasjon. Medieoppslagene har vært tallrike, politiet retningsløse og det har vært en nærmest endeløs rekke av spekulasjoner og teorier om hvor hun kan befinne seg. Kanskje det, ja. Men […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.