Her stedene man bør lete etter Anne-Elisabeth Hagen

Vi har snudd hver stein i jakten på kona til en av landets rikeste menn, men har vi husket å snu sofaputene og vrenge bukselommene?

b
a

I dag er det ett år siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem i Lørenskog – et hjem hun deler med Tom Hagen, en av landets rikeste menn. De angivelige gjerningspersonene opprettet først kontakt gjennom en svært kronglete kommunikasjonsplattform, og krevde deretter en betaling i en enda mer kronglete betalingsform. Ifølge VG betalte familien (ved Tom Hagen) over ti millioner kroner for å få et livstegn, men der stopper også all kommunikasjon.

Medieoppslagene har vært tallrike, politiet retningsløse og det har vært en nærmest endeløs rekke av spekulasjoner og teorier om hvor hun kan befinne seg.

Kanskje det, ja. Men er det ikke egentlig litt typisk at Anne-Elisabeth Hagen er et sted man alltid glemmer å lete? 

Under sofaputene 

Man leter og leter etter noe man har mistet, også ligger det faderullan meg nesten alltid under puta i sofaen! Spesielt i store hus som familien Hagens er det MANGE sofaputer å løfte på. Det er kanskje en kjedelig jobb, men her er det bare å sette igang med løftingen! 

I vaskemaskinen 

Man putter mye i lomma i løpet av en dag. Nøkler, penger og tyggis har alle en tendens til å dukke opp når man henger opp vasken til tørk. Kanskje er også Anne-Elisabeth Hagen der? 

Under setet i bilen 

Rike mennesker har mange biler. Mange biler gir også større flater å lete på. Har familien og politiet vært nøye med å sjekke under alle bilsetene? 

Oppi en trompet

Lar man en trompet balansere på munnstykket har man en oppskrift på katastrofe. Trompetens store ende-hull er det perfekte stedet for ting å forsvinne i. Hvem har vel ikke dårlig samvittighet når de ser bort på haugen av balanserende trompeter man aldri får tid til å spille på? Dette er sannsynligvis trompeter som ikke har blitt spilt eller rengjort på en god stund!

Inni dynetrekket 

Hadde vi hatt en millionærkone for hver gang vi har funnet en sokk helt innerst i dynetrekket hadde vi hatt mange! Flere enn Tom Hagen, i alle fall!

I støvsugerposen

Man vil helst bare bli ferdig når man først setter i gang med støvsugeren. De fleste kan vel med hånden på hjertet innrømme å ha støvsuget noe som har laget en høy lyd og ikke orker å sjekke fordi det er styr å åpne støvsugerposen. Akkurat i dette tilfelle kan det ha noe for seg. Hvem vet, kanskje Hagen er oppi der? Det skader i alle fall ikke å sjekke!

På veien til butikken 

Kan Tom Hagen ha mistet kona på vei til matbutikken? Et godt tips kan være å gå ruta man vanligvis tar når man skal handle og stirre på bakken. Det er utrolig hvor mye man finner bare man er litt oppmerksom. 

I bukselomma 

Der kan man finne litt av hvert! Krøllete femtilapper, kvitteringer, lommetørkler. Ja, og kanskje Anne-Elisabeth Hagen?