YIIIHA! Best Akkurat Nå (Cowboy-utgaven)

Hver uke legger NATT&DAGs musikkredaksjon til rundt ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først. https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=FfoFjJJOT7Og_qlGGETAjg LES OGSÅ: Oppsig og nedsig på Vill Vill Vest Astrid Sonne - Air is Unfit https://open.spotify.com/track/5h72F2SoRt8JnIL5uwu2ks?si=euTnpaPmQtOa8XI0NDDbJQ Astrid Sonne har lenge vært en juvel i den nordeuropeiske, eksperimentelle klubbmusikkscenen. Denne låta er en slags ambient modulærsynthmeditasjon, bare med oppkuttede trance-riff. Dekonstruert klubb i begrepets rette forstand, der […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X