Her er de rareste e-postene i NATT&DAG-innboksen

En av livets små gleder når man jobber i en redaksjon er den kontinuerlige strømmen av pressemails som ramler inn i innboksen. Pressemails, der de befinner seg i grålysningen mellom reklame og tips, kan være interessante eller ikke interessante, godt skrevet, slumsete skrevet og ... veldig merkelige. Noen av dem har vi allerede delt på Instagram. Som denne:   Se dette innlegget på Instagram   Et innlegg delt av NATT&DAG (@nattogdag_offisiell) Okt. 21, 2019 kl. 1:30 PDT Tidligere i år ble vi invitert på Pokémon-messe av en person som har et navn som ringer bjeller.   Se dette innlegget på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X