Gjennomtrengende sårbar, urokkelig selvsikker

Artisten som sverger til DIY både som sound og etos, er ute med sitt andre full-lengde album Look Up Sharp utgitt på hennes nylanserte label Kallista Records. Carla Dal Forno har shufflet mellom storbyer som Berlin og London og hentet inspirasjon til det nye albumet som beskrives som en refleksjon av den kaotiske storbyen med sine skiftende identiteter og blanke ansikter. Look Up Sharp er historien om det flytende livet som lengter etter intimitet, men som feiler og derfor tar fatt på det ukjente. Les også: VIDEOPREMIERE: Broen lurer på hvordan man finner seg selv i kapitalismen TI-SPORLANGE Look Up Sharp […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X