Gjennomtrengende sårbar, urokkelig selvsikker

Artisten som sverger til DIY både som sound og etos, er ute med sitt andre full-lengde album Look Up Sharp utgitt på hennes nylanserte label Kallista Records. Carla Dal Forno har shufflet mellom storbyer som Berlin og London og hentet inspirasjon til det nye albumet som beskrives som en refleksjon av den kaotiske storbyen med sine skiftende identiteter og blanke ansikter. Look Up Sharp er historien om det flytende livet som lengter etter intimitet, men som feiler og derfor tar fatt på det ukjente. Les også: VIDEOPREMIERE: Broen lurer på hvordan man finner seg selv i kapitalismen TI-SPORLANGE Look Up Sharp […]

Du må være abonnent for å lese saken

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Ikke abonnent? Med NATT&DAG-abo får du tilgang til alle våre saker, men også hyggelige priser på alle våre fester, konserter på Parkteatret, filmvisninger på Vega og mye mer.

Du kommer til å spare penger om du liker å leve livet.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til NATT&DAGs personvernerklæring.