En av disse bør bli ny redaktør i Morgenbladet

Det har vært noen tøffe uker for Morgenbladet. Først ble flere ansatte i avisen tilbudt sluttpakke som følge av ønske om nedskjæringer fra eierne i NHST. Flere av Morgenbladets ansatte erklærte  kort tid etter mistillit mot ansvarlig redaktør Anna B. Jenssen; den storstilte satsingen med å gjøre Morgenbladet bærekraftig digitalt ble ifølge journalistene forpurret ved at redaktøren skapte en dyptgående konflikt. De meldte om at avisa i lang tid hadde vært vanstyrt – økonomisk, så vel som personalmessig – med en redaktør som var «umulig å forholde seg til». Deretter truet 29 bidragsytere med å avslutte sitt forhold til avisen. Woopsi. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.