En av disse bør bli ny redaktør i Morgenbladet

Det har vært noen tøffe uker for Morgenbladet. Først ble flere ansatte i avisen tilbudt sluttpakke som følge av ønske om nedskjæringer fra eierne i NHST. Flere av Morgenbladets ansatte erklærte  kort tid etter mistillit mot ansvarlig redaktør Anna B. Jenssen; den storstilte satsingen med å gjøre Morgenbladet bærekraftig digitalt ble ifølge journalistene forpurret ved at redaktøren skapte en dyptgående konflikt. De meldte om at avisa i lang tid hadde vært vanstyrt – økonomisk, så vel som personalmessig – med en redaktør som var «umulig å forholde seg til». Deretter truet 29 bidragsytere med å avslutte sitt forhold til avisen. Woopsi. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X