Trailer: Tim Heideckers «Mister America» ser veldig gøy ut

Tim & Eric ... står igjen som noe av det mest innovative og morsomme innen humor i internett-tidsalderen. De senere årene har Tim Heidecker gått solo, og potensielt blitt enda galere og mer surrealistisk. For eksempel slapp han tidligere i år 70-talls-folk rock-albumet What the Brokenhearted Do... Uten at det nådde Best Akkurat Nå-lista vår (Pitchfork belønnet ham med 6.5/10). LES OGSÅ: Folket v. Tim Heidecker – Saken om The Electric Sun 20 HEIDECKERS NYESTE prosjekt, mockumentaren Mister America, plukker opp tråden fra den fem timer lange true crime-parodien The Electric Sun 20 Trial fra 2017. Den gang ble Heidecker – i rolle som «Tim Heidecker» […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X