Trailer: Tim Heideckers «Mister America» ser veldig gøy ut

Tim & Eric … står igjen som noe av det mest innovative og morsomme innen humor i internett-tidsalderen. De senere årene har Tim Heidecker gått solo, og potensielt blitt enda galere og mer surrealistisk. For eksempel slapp han tidligere i år 70-talls-folk rock-albumet What the Brokenhearted Do… Uten at det nådde Best Akkurat Nå-lista vår (Pitchfork belønnet ham med 6.5/10). LES OGSÅ: Folket v. Tim Heidecker – Saken om The Electric Sun 20 HEIDECKERS NYESTE prosjekt, mockumentaren Mister America, plukker opp tråden fra den fem timer lange true crime-parodien The Electric Sun 20 Trial fra 2017. Den gang ble Heidecker – i rolle som «Tim Heidecker» […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.