Disse i norsk offentlighet stod DESSVERRE ikke akkurat der hvor synkehullet på Helsfyr oppstod

Litt over klokken 17 i går meldte NRK at et stort synkehol hadde oppstått på Helsfyr i Oslo. Synkehull! Mulig rasfare inne i et garasjeanlegg! Uavklart situasjon! Kunne det ha seg slik at norsk offentlighet ble kvitt en av sine mange plageånder en helt vanlig mandags ettermiddag? I følge politiet var hullet én meter i omkrets og to-tre meter dypt. Hm ... er ikke det akkurat nok til å romme én uheldig person fra norsk offentlighet? I skrivende tidspunkt ser det ikke ut til at verken hiphop-artister, podcastere med samfunnsengasjement eller twitter-debattanter ble rammet i ulykken. Dessverre! #Oslo. Alle nødetater på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X