Disse i norsk offentlighet stod DESSVERRE ikke akkurat der hvor synkehullet på Helsfyr oppstod

Litt over klokken 17 i går meldte NRK at et stort synkehol hadde oppstått på Helsfyr i Oslo. Synkehull! Mulig rasfare inne i et garasjeanlegg! Uavklart situasjon! Kunne det ha seg slik at norsk offentlighet ble kvitt en av sine mange plageånder en helt vanlig mandags ettermiddag? I følge politiet var hullet én meter i omkrets og to-tre meter dypt. Hm ... er ikke det akkurat nok til å romme én uheldig person fra norsk offentlighet? I skrivende tidspunkt ser det ikke ut til at verken hiphop-artister, podcastere med samfunnsengasjement eller twitter-debattanter ble rammet i ulykken. Dessverre! #Oslo. Alle nødetater på […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.