Rødt uenige om skjenking: – Det er noen avgjørelser som ikke vi i min generasjon i partiet har vært enig i

Øl, klappstoler og smånervøs stemning. Omtrent slik startet NATT&DAG og Filter Nyheters valgvake på Blå forrige mandag. Skulle rødgrønn side forsette å styre i Oslo? Hvor store skulle bompenge-partiet bli og kunne en fake news-gruppe på Facebook omkalfatre Kristiandsands politiske landsskap? KVELDENS FØRSTE bombe smalt omtrent samtidig som de fleste bestilte kveldens andre øl, altså i god tid før prognosene ble offentliggjort klokken 21. Det var Linnea Lewella Schmedling fra Rødt som sto bak. NATT&DAG og Filter Nyheter hadde invitert lederen for Rødt Grünerløkka for å diskutere en av Oslo-valgkampens få saker som tidvis brøt gjennom bompengestøy og nedhoggede trær: skjenkepolitikk. Motstander […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.