Rødt uenige om skjenking: – Det er noen avgjørelser som ikke vi i min generasjon i partiet har vært enig i

Øl, klappstoler og smånervøs stemning. Omtrent slik startet NATT&DAG og Filter Nyheters valgvake på Blå forrige mandag. Skulle rødgrønn side forsette å styre i Oslo? Hvor store skulle bompenge-partiet bli og kunne en fake news-gruppe på Facebook omkalfatre Kristiandsands politiske landsskap? KVELDENS FØRSTE bombe smalt omtrent samtidig som de fleste bestilte kveldens andre øl, altså i god tid før prognosene ble offentliggjort klokken 21. Det var Linnea Lewella Schmedling fra Rødt som sto bak. NATT&DAG og Filter Nyheter hadde invitert lederen for Rødt Grünerløkka for å diskutere en av Oslo-valgkampens få saker som tidvis brøt gjennom bompengestøy og nedhoggede trær: skjenkepolitikk. Motstander […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X