Premiere: PAN-AL singeldebuterer med en av årets fineste låter

I dag gir du ut singel på sjølvaste Apollo records, underlabelet til R&S records, og med det blir du lagkamerat med Aphex Twin, så og si. Hur kjenns det? – Fint! Vi lå på en sjeselong i Berlin bakfulle og tomme for serotonin og klarte ikke å få ned en brødskalk med skivet gouda og søt paprika på engang når låta di plutselig havna på anlegget og gjorde alt så meget bedre. Er det til slike situasjoner du har laget «It's rigged»? Hvilke eventuelt andre situasjoner kan PAN-AL med fordel kan nytes i? – Ikke spesifikt, men kanskje situasjoner i den duren. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X