NATT&DAGs valgomat: Kanonvalg for Høyre og Rødt!

NATT&DAGs valgomat har holdt koken i over tre måneder, det er derfor på høy tid at vi presenterer våre prognoser for neste ukes valg! Over 22 000 av våre lesere er klare i sin dom: Det er enten Rødt og Høyre som bør styre Norges kommuner, mens Arbeiderpartiet, Venstre og Krf bør holdes langt unna alt som kan kalles makt. Ta quizen: Klarer du å fokusere på valgets viktigste saker?  Verdt å bemerke seg er det at dersom dette hadde vært et stortingsvalg, ville vi ha gått mot fire år med mindretallsregjering, med mindre venstresiden hadde klart å få med seg Rødt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X