NATT&DAG dekker kommunestyre- og fylkestingsvalget!

Av de to valgene vi har er kommune- og fylkestingsvalget det nest viktigste. Vi har sendt vår reporter Erlend Mørch til alle Norges landsdeler for å se hva som skjer (både med landet vårt, og med Erlend). Episode 1: Vestlandet, bompenger og rikingsafari  Les også: Fra valgbodene: – De fra rødt sendte en spyttklyse etter oss  Episode 2: Østlandet, innvandrere og bønder  Les også: Rådvill i valglokalet? Her er guiden du trenger! Episode 3: Trøndelag, vindmøller og vennskap  Les også: NATT&DAGs valgomat: Kanonvalg for Høyre og Rødt  Episode 4: Sørlandet, fake news og kameraderi Les også: Det er ingen skam å snu […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X