NATT&DAG dekker kommunestyre- og fylkestingsvalget!

Av de to valgene vi har er kommune- og fylkestingsvalget det nest viktigste. Vi har sendt vår reporter Erlend Mørch til alle Norges landsdeler for å se hva som skjer (både med landet vårt, og med Erlend). Episode 1: Vestlandet, bompenger og rikingsafari  Les også: Fra valgbodene: – De fra rødt sendte en spyttklyse etter oss  Episode 2: Østlandet, innvandrere og bønder  Les også: Rådvill i valglokalet? Her er guiden du trenger! Episode 3: Trøndelag, vindmøller og vennskap  Les også: NATT&DAGs valgomat: Kanonvalg for Høyre og Rødt  Episode 4: Sørlandet, fake news og kameraderi Les også: Det er ingen skam å snu […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.