KOMMENTAR: – Debattdiktatorene

Bør podcaster underlegges en slags Vær Varsom Plakat, spurte jeg i VG i januar.  Aldri hadde jeg trodd at debatten som fulgte, ville blottlegge et sykdomstegn i hele den norsk debattkulturen. Under tittelen I Tusvik og Tønnes verbale gapestokk  Hvorfor skal podkaster få være et slags frirom der man kan si hva man vil om folk? beskrev jeg det jeg mener er et problem for podkaster: Hvorfor skal det være lov å si ting om andre mennesker i en podkast, som det ikke er lov å offentliggjøre i andre medier? Les også: DEBATT: – Noen har bæsja i andedammen, skriver […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X