De beste filmene du kan strømme GRATIS med norsk lånekort

Når man blar gjennom katalogene til de internasjonale strømmegigantene på leting etter noe å se på, sniker ofte et smått ubehagelig spørsmål seg på: hvor er alle de norske filmene? Som ikke er Gåten Ragnarok (2013)? Svaret på det er, blant annet: på lite omtalte statlige strømmetjenester man bruker bibliotekkort til å logge inn på. I GAMLE dager het det visstnok at en film var «god til å være norsk». Parallelt med at årene har passert har også film- og tv-konsumet gått opp, og etter hva som strømmes på Netflix å dømme er ikke Kvalitet lenger det bestemmende kriteriet det en gang (liksom) var. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.