Vi deler ut to helgepass til Sommerøya!

Sommerøya fyller 10 år, og hva er vel bedre enn å feire med nok en festival? I år skjer det på Ekebergsletta, der de har invitert en rekke verdenskjente og lokale artister til å spille både live og DJ-sets.

I anledning stor fattigdom blant unge, elektronika-interesserte Oslo-borgere deler NATT&DAG ut hele to (2) helgepass til årets festival!

Alt du trenger å gjøre er å kommentere navnet til en venn som også fortjener å bli med på festivalen, enten i kommentarfeltet under denne saken, eller i kommentarfeltet på Facebook, under den originale posten.

«Men hvem spiller», lurer du kanskje på. Flaks for deg, for line-upen ligger på nettet, og vi har nylig intervjuet to av de beste:

Techno-melankolikeren Recondite trives best alene i naturen

Antiklang spiller techno med hardware og forbehold om at alt kan gå galt

I tillegg spiller utenlandske giganter som Ben KlockLoco DiceRicardo VillalobosKerri Chandler og Axel Boman. Fra Palestina kommer Sama’, som har gjort enorm suksess det siste året, og regnes som å være den første palestinske DJen. Russiske Dasha Rush tar med seg tunge og skumle beats fra Frankrike, og Cassy tar turen fra England.

Fra vårt eget land (Norge) kommer Boska og Ost & Kjex for å spille live-set. Bjørn Torske er som alltid på plass, sammen med Julie SilsetRa-shidiSafiraThomas SolFaia, Stine Amundsen og Synthomania.

Sees!!

Les også: Ingenting vanner ut rave-ånden mer enn å gjøre den til museumsgjenstand

X