Smil&Gift møter Tore Sagen

[1]På Instagrammen din poserer du med en fyr fra Side om side-innspilling med blackface. Er du rasist? – Hvis det er rasisme, så er jeg det. [6] Haha! – Jeg skjønner ikke hva rasisme er lenger. Jeg går inn på Store Norske Leksikon og der er det bare rot nå. [1] Aksel Braanen Sterri i fri utfoldelse … – Problemet med rasisme er at man hele tiden må gå inn på Store Norske Leksikon for å finne ut hva det er. [1] Nå ligger det bildet av deg med han fra Side om side der. Det står ingenting, det er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X