Faktisk helt sant: Denne musikken er Best Akkurat Nå

Spillelista er oppdatert med en vakker bukett artister, bestående av blant annet Wingdings, Caramel 11, Svetla V, Ant Wan, Lil Durk og Clairo.

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Under er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i lista! Hør og følg!

Wingdings – Best of Us

Det ferske indiebandet Wingdings kjemper i disse dager om å få den siste spotten på Biblioteket-scenen på Øya neste uke, og har for anledningen sluppet, i følge tittelen, den beste låta de har. Bra nok for spillelista vår, i alle fall!

Caramel 11 – Boxes of Ashes

Enda en norsk, drømmende debut! Det er en slags flott Snail Mail-kvalitet over de tydelige vokalmelodilinjene i den grøtete indiepop-konteksten. Det er nesten så det blir litt … rørende! At singelcoveret likner på noe Talk Talk kunne funnet på å bruke trekker ikke akkurat ned, det heller.

Les også: Kultureliten kuraterer Øya 2019

Kaela Kimura – MUSIC ON, WORLD OFF

I Japan pleier kjendiser å ta på seg mange oppgaver. Når Kaela Kimura ikke er programleder eller modell er hun artist, og har på det nye albumet sitt fått med seg Norges helt egne Pom Poko på en låt – nemlig denne! Livsbejaende og veldig tøff. Vi skjønner ikke japansk, men vi tror den handler om støydempende headset.

Svetla V – Svart/hvitt

Kulturmarxistisk cuck-warning: Vi synes det er nydelig når noen synger gebrokkent norsk. Kanskje spesielt når det er russiske Svetlana Olonina. Ut i fra instagrammen hennes virker det som hun bor litt overalt – desto mer rørende at hun vender tilbake til selveste Riksmålet.

Les også: Meteorologer advarer: – Rekordvarm musikk i Best Akkurat Nå-spillelista