Faktisk helt sant: Denne musikken er Best Akkurat Nå

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først. https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=CK9T8QOxSk-muLaayia6hA Under er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i lista! Hør og følg! Wingdings - Best of Us https://open.spotify.com/track/7b4XNVeY3cA10btlPQqWfK?si=j_oSCM-LRC-AwY7Kyyxu9w Det ferske indiebandet Wingdings kjemper i disse dager om å få den siste spotten på Biblioteket-scenen på Øya neste uke, og har for anledningen sluppet, i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X