Anbefaling: «Synecdoche, New York» på Cinemateket

Charlie Kaufman er kjent som en av Hollywoods beste og mest originale manusforfattere, men det er kanskje regidebuten hans som skiller seg mest ut. Synecdoche, New York er ikke en lett film å oppsummere, men handler i veldig korte trekk om teaterregissør Caden Cotard (Phillip Seymour Hoffman) som bruker de ubegrensede midlene han får av en stiftelse til å sette opp et hyperrealistisk og brutalt ærlig teaterstykke om sitt eget liv.  Prosjektet vokser seg så stort at han etter hvert mister kontrollen, og det hele ender opp som en nesten 1 til 1-gjengivelse av Cotards kaotiske og depressive tilværelse. Regissøren […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X