8chan-eierens Youtube-kanal er helt fucka

«What a sad weekend». Jim Watkins sitter foran en green screen som viser et bilde av Benjamin Franklin med solbriller på, og i bakgrunnen lyder en trist trompet som høres ut som den kommer fra et historisk Steven Spielberg-drama. Mannen, som har flyttet fra USA til Filippinene for å blant annet drive en grisefarm (!) snakker om massedrapene i Dayton og El Paso. To massaskre eller terrorangrep som i helgen til sammen tok livet av minst 40 mennesker. Det er en tragedie for både USA og Mexico, sier Watkins. Drapsmennene er monstre. Det er åpenbart at sinnssykdom er involvert. Watkins […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X