Utekino på Salt i sommer: – Vi viser ingen ordinære filmer

(Artikkelen ble oppdatert 1. august 2019) Er du også en av de som dro på utekino på St. Hanshaugen i 2014 for å se den varme og rørende dramakomedien De Urørlige? Hatet du følte ovenfor de tusenvis av fulle og høylytte publikummerne gjorde kanskje at du avskrev hele konseptet utekino. Sommerens utekino på Salt vil kanskje få deg til å skifte holdning. «The new cultural hub in Oslo» ligger langs Langkaia i Oslo, og har i sommer satt opp en rekke gratis utendørs filmvisninger. Sult, Annihilation, It Follows, Apokalypse Nå!, Blå er den varmeste fargen og Harold & Maude er allerede blitt vist, og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X