Norge Rundt ute av kontekst

Etter å ha sittet ett år i strekk i NATT&DAG-kjelleren og sett samtlige av de 10.000 innslagene Norge Rundt har sendt siden 1976, kan vi konkludere med at distriktsnorge er helt fucka. Mellom de sedvanlige besøkene hos treskjærere, strikkeklubber, dampmotorsamlere og alpakkafarmer hender det, oftere enn ikke, at tanken slår deg: «hva er det jeg sitter og ser på nå?». Her er noen av de øyeblikkene. Les også: Det beste fra Den norske James Bond-klubben Les også: Roskilde 2009 vs. 2019: En reise i tid og rom på Nord-Europas største festival Les også: Er dette fremtiden for filmanmeldelser?

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X