– En kultur der man ikke går er dårlig for kvinner

– For det første handler det om hvordan forstedene i USA er bygget opp, der det er sånn at skoler, boliger og kontorer ofte ligger i adskilte deler av byen. Lauren Elkin er interessert i å gå. Men akkurat nå sitter vi i hver vår stol, slik man har til vane å gjøre når man ikke skal noe sted. Vi befinner oss på Norsk Litteraturfestival på Lillehammer, og jeg har akkurat spurt Lauren Elkin om hva hun mener med setningen «en kultur der man ikke går er dårlig for kvinner» i sin nyeste bok. Er ikke bilen kjønnsnøytral, da?  – […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X