Dette er 2019: Instagram skjuler likes i seks land!

Instagram skjuler likes for å få bukt med vår tids største samfunnsproblem: det sosiale presset.

b
a

Samtidig som man har likvidert svaner, brent ned Notre-Dame, laget PR-kampanjer smidd over helt vanvittig blodfattige konsepter og … ja, alle de andre tingene som glemmes like fort som de oppstår, så er det ett problem som har vokst med stadig akselererende fart: det sosiale presset.

Les også: Incels har begynt med plastisk kirurgi 

Vi sier ikke at det er det som har skyld i havnesjefens terror eller brannen i Europas viktigste kulturskatt, men … vi utelukker det ikke.

Dette er noe de barmhjertige sjarlatanene i Instagram har registrert – og i tillegg bestemt seg for å gjøre noe med. At Instagram er roten til det vonde (akkompagnert av sine psykopate venner Bloggen og Influenseren), levnes det selvfølgelig liten tvil om – men hallo, de prøver!

Les også: Borgerkrig i Internett-venstre! 

For litt siden aktiverte de en funksjon som skjulte antall likes, et forsøk som i første omgang rammet Canada. Vi har ikke hørt fra Canada-korrespondenten vår på flere måneder ( …eller år?), men nå har Instagram Sentralt i alle fall bestemt seg for å utvide forsøket til ytterligere seks land:

Irland, Italia, Japan, Brazil, New Zealand og Australia. 

Les også: Hvorfor er det så deilig å se ting bli most i en hydraulisk presse? 

Det kan med andre ord virke som om at de angriper de engelsk-språklige landene som flørter med tankegods fra ytre-høyre først. Så nå er det bare å holde pusten, holde på språket og krysse ut Reddit.